Wie skrift, die blift

Vuurige week vroeg ik m’n of, of ik ok zo groos zou wezen as m’n dochter et wat minder zou doen op skoel. Ze et er eerste spreekbeurt ad in volgens de juf in er klasgenootjes ding ze et fantastisch.

Ze von et toch wel spannend in ik stiekem ok wel. Ik zat nog te dinken dat et iele gebeuren miskien wel bedocht was om de ouwers te lotten oefenen mit zoiets, in plaos van de kiengeren.

Van tevuuren ad ze al bedocht wat ze ging vertellen in we adden er ullepen om er wat foto’s bij te zoeken, maar mit et oefenen duurde et veraol wat ze bedocht ad nog gien 10 seconden. Et kon dus verskillende kaanten op.

Maar et ging goed in ik vroeg m’n dus of wat ik ervan zou veenen as dat niet zo was. Zou ik dan net zo groos wezen, as ze net zo er best ad edaon? We zullen erachter koemen as ze ooit iets dut wat niet mooi in geweldig is. Miskien beantwoord ik mit die opmarking gelik m’n eagen vraag, maar er binnen ok kiengeren die net niet ielemaol et juuste aantal narmen bai erluis va teakenen of zo toch? Ik bin toch benait of die vaders er net zo over dinken.


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *